torsdag 31 juli 2008

¿Qué pasa?


The Source - the bible of hip-hop music, culture & politics, min ring
som alltid sitter pa mitt finger och mina nymanikyrerade naglar. Det sistnamnda for ca 35:-. Lite skillnad fran Sveriges 500-600.

onsdag 30 juli 2008

La nueva chica es de Suecia

Nu har lite mer an en vecka passerat har och jag vet inte hur manga fler ord jag har uppsnappat av betydelsen blond tjej. Det ar ratt otroligt hur manga olika ord de har av i princip samma betydelse. I och for sig ar det annu otroligare hur oppet de uttrycker dessa ord har.

Efter en vecka har vet jag inte heller hur manga vattendroppar som har fallit. Bara idag har det regnat oavbrutet i tva timmar. Och da menar jag inte regn som i Sverige. Har oppnar sig himlen och om man inte hinner skydda sig blir man genomblot pa tva minuter. Men att det ar regnperiod i Costa Rica visste jag ju redan innan. Vad jag inte visste var att till denna period tillhor aven askvader. Farliga sadana. Nastan varje dag ar det nagon som har dott av en blixt pa nyheterna. Detta sker mest pa landet dar det ar mycket oppna ytor, men faktiskt aven i staderna. Uh.

onsdag 16 juli 2008

Avresa

Det är här jag har tänkt dokumentera det kommande året i ord och bild. Lite bakgrundsfakta för er som inte redan vet: Jag ska alltså till en stad som heter Coronado som ligger ungefär 20 minuter från huvudstaden San José. Där ska jag bo hos Luis och Laura, med deras dotter Karolina som är född -89. På backyarden bor också deras cocker spaniel-hund.

Jag flyger från Arlanda imorgon, den 17 juli kl. 15:15. Kommer först att mellanlanda i Madrid ett dygn, sedan flyger jag + två andra AFSare vidare till San José (det är då min mobil antagligen kommer sluta att fungera och samtidigt som skärmen släcks kommer nog några sista tårar fällas).

Jag ser fram emot mail (honiey_@hotmail.com) och kommentarer här på bloggen från er.