lördag 22 november 2008

Jah Rastafari, fo evah Haile Selassie

Delyno "Pressure" Brown for forsta gangen i Costa Rica. Det hela resulterade i en oforglomlig konsert i nybyggda club "The City" (med stadsmalningar pa vaggarna, vita pimp-soffor, tva frascha VIP-avdelningar och Heineken-sponsrade barer).

Eventet var sagt kl. 20, men alla vet ju att dessa tiden aldrig foljs sa det var bara att underhalla sig under vantan. Inte for att det var sa svart pa detta stallet. Traffade pa en 35-arig colombian som lovade mig en resa till Bogotá en dag, en rastafari med en tvametersturban som blessade mig med karlek fran Jah och till sist en jamaican som skrattade konstant men som mellan skratten friade och vi planerade brollopet pa en strand i Montego Bay, Jamaica. Han lovade att kla sig helt i vitt och kopa en diamantring dekorerad med vitt guld sa jag sa ja.

Strax efter kl. 01 uppenbarar sig Pressure (och hans 5-mannaband) pa scen och blessar stallet med sina gungande toner. Nar han efter ett tag rev av sin kanda "Love and Affection" var publiken tackt i ett rokmoln och de flesta befann sig hogt, hogt upp i himlen haha.